wij zijn gecertificeerd !

Over ons

onderhoud cv ketel, service verlenen en tips voor zelfonderhoud.

Gert-Jan Schook heeft het installatiebedrijf Ketelservice Schook in februari 2014 opgericht, nadat hij jarenlang ervaring heeft opgedaan bij diverse installatiebedrijven. Naast deze werkervaring heeft Gert-Jan diverse specialistische opleidingen afgerond. Hierdoor beschikt hij over brede kennis binnen de klimaat– en installatietechniek.

Wat doen we?

De werkzaamheden van ons installatiebedrijf bestaan zowel uit het onderhouden, repareren en vervangen van cv-installaties bij particulieren en bedrijven, als het uitvoeren van milieukeuringen aan cv-toestellen met een vermogen meer dan 100 kW en brandstofleidingen. Ook is Ketelservice Schook bevoegd om gasleidingen af te persen.

Waarom Ketelservice Schook?

  • In bezit van het kwaliteitslabel OK CV
  • Persoonlijk contact en één aanspreekpunt
  • Ervaring met grotere installaties voor bedrijven
  • Kennis van duurzame technieken
  • Behulpzaam en meedenkend

Meer weten over onze service en kwaliteit?

CV OK gecertificeerd

Installatiebedrijf met PASSIE

Naast zijn passie voor techniek haalt Gert-Jan Schook ook veel voldoening uit het helpen van mensen. Iedere situatie is anders, dus het is een uitdaging om telkens weer de beste oplossing te vinden. Ook adviseren en meedenken horen er vanzelfsprekend bij.

Vrijstaand over ons

Onderhoud aangevraagd voor mijn ketel. Binnen een dag kwamen zij bij mij aankloppen. Een vriendelijke medewerker die snel klaar was. Nu aantal maanden verder,nog steeds geen klachten!

Peter Nicolaas – Particulier

Sluiskamp 3361
6605 ST Wijchen

06 22 95 43 18

info@ketelserviceschook.nl

Vragen? Stel ze!